Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo egyedül sírt az öltözőben

2015. május 15., péntek 11:51

Vigasztalhatatlanul sírt az öltözőben a szerda esti Real Madrid-Juventus 1-1 után Cristiano Ronaldo, írja a barcelonai Mundodeportivo.com a Deportes Cuatro tévécsatornára hivatkozva. A spanyolok kiestek a Bajnokok Ligája-elődöntőn, így nem játszhatnak Berlinben a Barcelonával - valószínűleg ez okozott különös fájdalmat a portugálnak.

A szupersztár a lefújás után azonnal eltűnt az öltözőlejáróban, és mire a többiek a mezcserék és kézfogások után visszaértek hozzá, ő még mindig zokogott. A Barca elleni finálé lehetett az álma.

Kiváltképp nagyot csalódhatott, mert a Juventusnak Torinóban és szerdán is gólt rúgott, a visszavágó szünetében még ők álltak továbbjutásra. De a Juventus az 55. percben egyenlített, és közel 40 perc alatt nem tudta kiharcolni a hosszabbítást sem a Madrid. C. Ronaldót látni sem lehetett a pályán a második félidőben, egy helyzete sem akadt.

Az elsőben pedig legalább a hosszabbítást biztosíthatta volna, amikor nagy csellel ziccerbe hozta magát, lövés helyett inkább középre ívelt, pontatlanul, és a helyzet kútbaesett. Már ekkor sírásra görbült a szája, a kapufának dőlve mintha érezte volna, hogy ennél nagyobb lehetősége nem lesz. 2-0-ra vezethettek volna.

C. Ronaldo ziccere a Juve ellen, miért nem lőtt?

Rovatok