Index Vakbarát Hírportál

Luis Enrique a triplázás után: Nem tudom, mi lesz velem

2015. június 7., vasárnap 08:41

Története második triplázását hozta össze a Barcelona az idei szezonban: Luis Enrique vezetésével megnyerték a bajnokságot, a spanyol kupát és végül a Bajnokok Ligáját is, ez legutóbb 2009-ben sikerült ez a klubnak, akkor még Pep Guardiolával.

Ettől függetlenül az edzőként első barcás szezonjában mindent megnyerő Luis Enrique azt mondta a 3-1-es BL-győzelem után, hogy nem tudja még, mi lesz vele.

"Az igazság az, hogy a jövőm bizonytalan. De most minden az ünneplésről szól"

- mondta. Az edző állítólag sokat tárgyalt az utóbbi hetekben a folytatásról, de még nincs hivatalos döntés, mi várható. Januárban volt egy kisebb krízise a klubnál, amikor a szurkolók is nekiugrottak, miután padoztatta Messit és kikaptak a Real Sociedadtól. Meg is jegyezte az edző, hogy nagyon kemény idényen vannak túl. 

De kiemelte azt is a szombat esti BL-győzelem után, hatvan tétmeccsükből ötvenet megnyertek. "Sosem gondoltam volna, hogy sikerült tripláznunk, de az ember igyekszik a lehető legjobban végezni a munkáját. Ezek a játékosok megmutatták, hogy sosem képesek megunni a győzelmet" - mondta az edző. 

A Barcelona története során másodjára triplázott, ezt korábban egyetlen klub sem csinálta meg. 

Rovatok