Index Vakbarát Hírportál

Pogba: Járt volna a 11-es a Juventusnak

2015. június 7., vasárnap 08:23

A Juventus-sztár Paul Pogba szerint csapatának tizenegyest kellett volna kapnia, amikor 1-1-es állásnál eltüntették a tizenhatos határánál.

A Juve akár a vezetést is megszerezhette volna, ha Cakir játékvezető büntetőt ítélt.

"Igen, tizenegyest kellett volna kapnunk, a játékvezetőnek volt néhány hibája, de ilyen a futball, mi már semmit nem tehetünk, csak tanulnunk lehet a történtekből. Mindent megpróbáltunk, ám a Barcelona jobb volt nálunk. Az egyenlítésünk után elhittük, hogy nyerhetünk, de a második góljuk után összeestünk" 

- válaszolt Pogba arra a kérdésre, hogy tizenegyest kellett volna kapniuk, utalva arra az esetre, amikor Dani Alves eltüntette. 

Paul Pogba és Dani Alves esete után járt volna a 11-es?!

Volt egy másik eset is, amikor a felvételek alapján a szabálytalanság egyértelműnek tűnik, Jordi Alba odalépett a franciának, amikor már nem volt a labda. Ahogy az is nyilvánvaló, hogy mindez a tizenhatoson kívül történt, a vonaltól úgy egy méterre, tehát az lett volna a legjobb ítélet, ha szabadrúgást kapnak az olaszok. 

Jordi Alba Foul on Paul Pogba

A következő gólt a Barcelona szerezte Suarez révén, aztán a hosszabbításban Neymar is betalált, a döntő végeredménye 3-1 lett, a Barcelona triplázással fejezte be a szezonját. 

Rovatok