Index Vakbarát Hírportál

Csak a minket elintéző török lába nem remegett meg

2015. október 22., csütörtök 10:26

Négy tizenegyest fújtak be a Bajnokok Ligája szerdai meccsein, de valami nagyon nem ment a rúgóknak, ugyanis csak egyet sikerült értékesíteni ezekből.  

A svédországi meccsen a Malmö 1-0-ra vezetett, és az 56. percben Nikola Djurdjic gondoskodhatott volna arról, hogy a végén ne kelljen izgulni, ám a tizenegyest gyengén lőtte a szerb légiós, a vendégek kapusa simán kifogta. Maradt az 1-0 a végéig. 

Nikola Djurdjic penalty MISS Malmo 1 - 0 Shakhtar

A CSZKA-nál Roman Jeremenko lövése ugyan a kapufát találta el, ám a kipattanóra érkezett csapattársa, Seydou Doumbia, és erre már nem tudott reagálni a United-kapus De Gea. Az angol csapat később Martial bombafejesével egyenlített, ezzel lett 1-1 a végeredmény. 

A Wolfsburg-meccsén már nem osztott, nem szorzott, hogy a PSV tizenegyest hibázott, mert a 90. percben kaptak büntetőt, és a németek 2-0-ra vezettek. Locadia lövése elég erős volt, Benaglia viszont jó irányba ment, és kivédte. 

MISSED PENALTY LOCADIA • [21-10-2015]

Az egyetlen, aki sikerrel járt, az a galatás Selcuk Inan, őt már a pótselejtekről ismerhetjük, ugyanis a 89. percben szerzett szabadrúgásgóljával lett a legjobb csoportharmadik Törökország, és ütötte el Magyarországot attól, hogy egyenes ágon kijusson az Európa-bajnokságra. Most is magabiztosan bevágta a felsőbe, nem lehetett védeni. A Galatasaray 2-1-re győzött otthon. 

Rovatok