Index Vakbarát Hírportál

Bale Zidane miatt mehet vissza a PL-be

2016. január 6., szerda 09:15

Hétfőn mutatták be az újságíróknak, kedden pedig már az öltözőben is bemutatkozott Zinedine Zidane, a menesztett Rafa Benítezt váltó, új Real Madrid-edző. A francia érkezésével egyből beindultak a találgatások, vajon kikről mond le Zidane, és kik érkezhetnek a Bernabeuba.

Az angol és a spanyol lapok is arról írnak, hogy Zidane-t lenyűgözi a belga Eden Hazard játéka, ugyanakkor Bale a távozott spanyol Rafa Benítez kedvence volt. Ebből aztán könnyen összehozható egy esetleges játékoscsere. Mindezek mellett a Manchester United is szeretné leigazolni a walesi válogatottat. Sőt, a Manchester City, vagy az Arsenal is visszavinné a Premier League-be.

Zidane elmondta, megérti Bale bosszúságát Benítez távozása miatt, de tőle is ugyanolyan bánásmódra számíthat, mint Rafától.

Amit az elmúlt időszakban látunk tőle az fantasztikus. Én az összes támogatást megadom neki, mint mindenki másnak. Ha ő a legjobb, ő fog játszani

- mondta a francia szakember, utalva ezzel arra, hogy Bale az elmúlt hat meccsén hét gólt szerzett, négyet a Rayo Vallecano ellen.

Emellett Zidane azt sem titkolta, hogy lenyűgözi Eden Hazard játéka és nem lenne meglepetés, ha Florentino Pérez a nyáron mindent elkövetne a belga Madridba csábításáért. Hazard a legutóbbi bajnoki szezonban 14 gólt szerzett, idén még nincs találata és jelenleg is ágyéksérülése miatt harcképtelen.

Rovatok