Index Vakbarát Hírportál

Súlyos: Bogdánnak becsavarták szögletből

2016. január 8., péntek 21:54

Bogdán Ádám a Watford ellen december közepén megkapta az esélyt a Liverpoolban, hogy a Ligakupa-meccsek után bajnokin is védhessen, de a második percben egy olyan gólt kapott, amiért hibáztatható volt. Szöglet után nem tudta megszerezni a labdát.

Jürgen Klopp edző bizalmát ezzel el is veszítette, mert az idei Ligakupa-meccsen, kedden már a belga Mignolet állt a kapuban, és az elődöntőben idegenben 1-0-ra felülmúlták a Stoke-ot.

A német edző a FA-kupában is számított a magyar játékosra, a Liverpool a negyedosztályú Exeter vendége volt péntek este.

A hazai csapat már a kilencedik percben megszerezte a vezetést - gyors támadás volt, a középre adás után a kapufa mellé lőtt Nichols -, de egy védelmi hiba után pár perc múlva egyenlített a Pool, Sinclair használta ki a lehetőséget.

Az első félidő utolsó percében demoralizáló gólt kapott a magyar kapus. Jobbról ívelt be szögletet Holmes, Bogdán ugyan visszalépett a vonalra, de mintha a labda mellé ütött volna, ami így akadálytalan ment a léc alá. Ezzel az Exeter a szünetben 2-1-re vezetett.

Holmes szögletgólja

Az ismétlésben és amikor az öltöző felé mentek a játékosok, sokszor mutatták Bogdánt, vagyis egyértelmen őt tették felelőssé a találatért.

A fordulás után a Liverpool egyenlített, ezzel az Anfield Roadon is megmérkőzhet a két csapat. Az FA-Kupában ugyanis még érvényben van a megismételt meccs szabálya. Talán Bogdán kap még egy esélyt.

Rovatok