Index Vakbarát Hírportál

Egy 92. perces büntető mentette meg az MU-t

2016. január 9., szombat 20:42 | aznap frissítve

Nagyon nehezen, de továbbjutott a Manchester United az FA Kupa 4. fordulójába, azaz a legjobb 32 közé. Ezért borzasztó nagyot kellett küzdenie Louis van Gaal csapatának, amely a hosszabbítás perceiben rúgott 11-essel jutott végül is tovább

Igazságtalan lett volna, ha nem az MU jut tovább, hiszen gyakorlatilag az egész meccset uralta a harmadosztályú ellenfelével szemben. Gólhelyzete is akadt bőven, de gólt lőni csak a 93. percben sikerült.

A csereként beállt Memphis Depay indult be a bal oldalon, egy remek megkerülős csel után már a 16-oson belül járt, amikor az egyik sheffieldi védő rácsúszott a sípcsontjára. Jogos 11-es volt, jött Wayne Rooney és magabiztosan bevágta, így a Manchester United már nyugodtan várhatja a hétfői sorsolást.

Kiesett Tőzsér Dániel csapata, a Queens Park Rangers, kikapott a Nottingham Forest otthonában, írja az MTI. A másodosztályú QPR 1-0-s vereséget szenvedett a világ legrégebbi labdarúgó kupasorozatának harmadik fordulójában. A találkozót a magyar válogatott védekező középpályás végigjátszotta.

Az élvonalbeli csapatok közül döntetlent ért el, ezért újrajátszásra kényszerül az Aston Villa és a West Bromwich Albion, kiesett a Sunderland, a Norwich City, a Southampton és a Newcastle United is. Az Arsenal, a Bournemouth, a Stoke City, az Everton, a Manchester City, a Watford és a West Ham United továbbjutott a negyedik körbe. 

Rovatok