Index Vakbarát Hírportál

Több mint egymilliárdot fizetett Balogh Norbertért

2016. január 12., kedd 09:20

A palermói klubelnök, Mauro Zamparini már elég sok mindennel felhívta magára a figyelmet, eddig különösen az edzőváltásai voltak érdekesek és izgalmasak. Volt, hogy egy meccs után menesztett valakit.

A jelenlegi edző, Davide Ballardini is egy győztes meccs után távozik – a Veronát verték meg idegenben –, igaz, a Palermo csak a 16. helyen áll a 20 csapatos Serie A-ban.

Zamparini most egy magyar szempontból is érdekes nyilatkozatot tett. A Forzapalermo.it ugyanis azt idézi tőle, hogy Balogh Norbert az új Cavani. A PSG uruguayi csatára a klub játékosa volt, mielőtt a Napolihoz szerződött.

„Ötmillió eurót fizettem Baloghért, plusz a bónuszok. Az angolok rögtön tízet akartak adni, de nemet mondtunk.”

Balogh klubja, a DVSC egyelőre nem erősítette meg a klubváltás hírét, de azt igen, hogy igen komoly ajánlatot kaptak. Magyar szinten szokatlanul magas összeget.

A 19 éves Balogh ügynöke Gerasimos Zapatinas, aki a Franciaországból visszatérő Adamo Coulibaly ügyeit is intézi.

Zapatinasról még annyit tudni, hogy Athénban van az irodája, és több ázsiai futballistája van. A legértékesebb játékosa a Transfermakt szerint Federico Rasic, akit egymillió euróra taksálnak. Az argentin La Plata csatára horvát útlevéllel is rendelkező játékosa 23 éves.

Rovatok