Index Vakbarát Hírportál

Te rasszista homofób, ki kéne tiltani a futballból!

2016. január 19., kedd 23:42

Az Inter 2-0-ra győzött a bajnoki első Napolinál az Olasz Kupa keddi negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé.

A hajrára emberhátrányba került nápolyiak a szezonban először veszítettek hazai pályán, 15. meccsükön kaptak ki a Stadio San Paolóban.

Stevan Jovetic nagyszerű gólt rúgott, védhetetlenül csavart Pepe Reina kapujába. A hajrában Dries Mertenst második sárgával, műesés miatt küldték le, majd a 92.-ben Adem Ljajics eldöntött mindent, amikor saját térfeléről sprintelve a tizenhatosig vezette a labdát, és begurította.

Érdekes, hogy ezt Roberto Mancini Inter-edző viselte nehezebben, átment az ellenfél Maurizio Sarri zónájába, egymásnak is mentek volna, ha a negyedik bíró és Mancini segítője, Sylvinho nem áll közéjük. A bíró Mancinit elküldte a kispadtól, így fejezték be a meccset.

Az interes azt nyilatkozta, "Sarri egy rasszista homofób, akit ki kellene zárni a futballból", ez az, amit neki is megmondott az oldalvonalnál. Hogy nem a levegőbe beszélt, azt jelzi, hogy később Sarri elnézést kért tőle. Ezt ő mondta el, valamint elmesélte azt is, Mancini egy "te vén marha" kíséretében meg is bocsátott neki. (A marha szabadfordítás, ennél kicsit erősebb jelzőt használt.)

Az Inter az elődöntőben a Lazio-Juventus győztesével találkozik, természetesen itt sincs visszavágó, az csak az elődöntőkben lesz.

Olasz Kupa, negyeddöntő:
SSC Napoli-Inter 0-2 (0-0)
Spezia (II. osztályú)-Alessandria (III.) 1-2 (1-0)

múlt hét szerdán játszották:
AC Milan-Carpi 2-1 (2-0)

szerdán játsszák:
SS Lazio-Juventus 20.45

Rovatok