Index Vakbarát Hírportál

Az év legröhejesebb kiállítása Paulo Sousáé

2016. február 1., hétfő 11:49 | aznap frissítve

Paulo Sousa az év legröhejesebb kiállítását kapta a Geno–Fiorentina olasz bajnokin. A vendégcsapat edzője csak jó akart, amikor lábbal megállított egy labdát, de mivel az még nem került a pályán kívülre, úgy ítélték, hogy beleavatkozott a játékba. A bíró a lelátóra küldte.

Sousa csak sportszerű akart lenni, amikor a kimenő labdát megállította, egy genoásnak akarta odaadni bedobásra, de a játékvezető nem mérlegelt.

Paulo Sousa megállított egy labdát, kiállították

A portugál edző a meccs utáni nyilatkozatában is próbált higgadt maradni. „Vannak szabályok, de ez egy jóhiszemű hiba volt. Mindig próbálok jól viselkedni, és segíteni a bírókat, de néha még a helyes viselkedésért is büntetnek. A meccs végén még akkor is tisztelnünk kell a játékvezetőket, ha hibáztak. Reméljük, meccsről meccsre  fejlődnek, ahogy mi is megpróbálunk fejlődni."

A Fiorentina a szezonban nagyon jól kezdett, de az utóbbi négy bajnokijából csak egyet tudott megnyerni. Negyvenegy pontjával még így is harmadik a Serie A-ban, de az Internazionale csak egy ponttal van mögötte.

Rovatok