Index Vakbarát Hírportál

A Barca játéka olyan, mintha FIFA-znál

2016. február 9., kedd 10:28

A Barcelona Luis Enriquével félelmetesen jól játszik, a meccseik 80 százalékát nyerik, vezetnek a spanyol bajnokságban. Ahogy szinte mindig, a BL-győzelemre is nagy esélyük van.

A  klub egykori játékosa, a 2005-ben BL-győztes Henrik Larsson a Helsingborggal, edzőként tért vissza Barcelonába, ki is faggatták, mit gondol Messiékről.

„Amikor csak tudom, megnézem őket a tévében, ez egy fantasztikus csapat, Luis Enrique fantasztikus munkát végzett. A játékosok hihetetlenek, és az is, ahogy játszanak. Néha azt gondolom, hogy a FIFA-t nézem a Playstationön, amikor játszanak. A legfontosabb dolog azonban az, hogy úgy tűnik, élvezik a futballt és szeretik egymást.”

Larsson Luis Suáreztől is kifeküdt: „Halálos. Már a Premier League-ben is figyeltem. A semmiből is képes gólt összehozni. Nagyon okosan fut fel, és nagyon pontosan fejezi be az akciókat.”

A svéd Messivel még játszott együtt, azt mondta, akkor is jó volt már, de azóta minden területen nagyon sokat fejlődött az argentin, és kompletté vált a játéktudása a finomhangolások után.

Rovatok