Index Vakbarát Hírportál

A portugál futsalmágus újra túltett Dróth gólján

2016. február 9., kedd 10:25

Már az egyenes kieséses szakaszban jár a futsal-Eb Szerbiában, ahol a negyeddöntőben Spanyolországgal futottak össze a portugálok. A torna legnagyobb esélyesének számító spanyolok könnyedén, 6-2-re verték szomszédjukat, de a mérkőzés, és talán a torna legszebb gólját így sem ők szállították.

Hanem az a Ricardinho, aki már a hétvégén is lőtt egy csodagólt még a házigazda szerbek elleni meccsén . A portugálok sztárja 4-1-es spanyol vezetésnél szépített – előbb a lábai közé kapta a labdát, hogy átverje a felezővonalnál szerelni próbáló spanyolt, majd úgy lőtte ki a rövid felsőt, hogy ott szinte nem is volt hely a blokkoló védő, a kapus és a kapufa között.

Hogy mennyire szűk íven ment el a labda, az a hátsó kamerából látszik.

A portugál-spanyol mellett szerb-ukrán meccs volt még hétfőn, azt a házigazdák nyerték meg 2-1-re. A keddi negyeddöntőkben Oroszország és Azerbajdzsán, illetve Kazahsztán és Olaszország találkoznak majd.

Ricardinho így már két olyan gólt is lőtt ez Eb-n, amivel veri Dróth Zoltán ukránok elleni bal-jobb kombinációs találatát, többet viszont már nem lőhet, hiszen a portugálok kiestek.

Rovatok