Index Vakbarát Hírportál

Az angol bulvár már eladta Mourinhót a MU-nak

2016. február 10., szerda 10:22

Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, nem a legmértékadóbb angol napilapok, de szerdai számukban mind ugyanazt írják: José Mourinho lesz a Manchester United edzője. Az Angliában annyira bevett - bár nagyon blőd - indokra hivatkoznak, vagyis Mourinho barátaira, akik megsúgták nekik, hogy a portugál elmondta nekik, övé az állás a Unitednél.

Két hónapja tart a bizonytalanság a ManUnitednél, mert Louis Van Gaallal sem igazán jönnek az eredmények. Több fellángolás is volt a csapatnál, nyertek Liverpoolban, de aztán kikaptak otthon a Southamptontól, majdnem verték a Chelsea-t idegenben, ám a végén a londoniak egyenlítettek. Vagyis a hollanddal nem meggyőző a csapat. A Bajnokok Ligája-helyre még bőven van esélyük, hat pontra vannak a negyedik ManCitytől.

Közben azt is pletykálják, hogy Sir Alex Ferguson, akinek utódlását képtelenek megoldani Manchesterben, nem Mourinhót, hanem Mauricio Pochettinót, a Tottenham argentin edzőjét preferálná Van Gaal helyett. Már ha újra nem a Van Gaal-segéd Ryan Giggset nevezik ki, aki Ferguson első számú jelöltje.

Nagy tehát a kavarás a United-kispad körül, annyi tűnik biztosnak, hogy Van Gaal a nyáron akkor sem nagyon maradhat a padon, ha eléri a Bajnokok Ligáját. 

Rovatok