Index Vakbarát Hírportál

Busquets csak két ember miatt hagyná el a Barcelonát

2016. február 10., szerda 08:31

Csak két ember van, aki rá tudná venni, hogy elhagyja a Barcelonát, nyilatkozta Sergio Busquets, a katalán csapat középpályása az ESPN-nek, ez a két ember pedig nem más, mint a felesége, valamint korábbi edzője, Pep Guardiola.

„Nagyon sokkal tartozom neki, és nagy megtiszteltetés lenne, ha újra neki játszhatnék” – idézte a Marca az amerikai lapnak nyilatkozó játékost, aki kitért arra is, hogy felesége amellett, hogy barcelonai származású, hatalmas szurkolója a csapatnak, szóval ő biztos nem kérne tőle olyat, hogy hagyja ott a katalán klubot. Guardiola kapcsán már nem volt ennyire biztos, csak annyit mondott, hogy szerinte az edző nem kérne tőle olyat, hogy hagyja el a szeretett csapatát.

A jelenleg a Bayern Münchent irányító Pep Guardiola a nyártól a Manchester City vezetőedzője lesz, ahol Anglia Real Madridját építheti fel a szinte feneketlen pénztárcával rendelkező csapatnál. Busquets 2008 óta számít alapembernek a Barcelonában, 2010-ben pont miatta tette ki Guardiola a csapatból azt a Yaya Tourét, aki jelenleg a Manchester Cityben játszik, érdekes fordulat lenne tehát, ha Manchesterből is pont a Guardiola, Busquets páros miatt kellene mennie.

Busquetsnek 2019-ig élő szerződése van a Barcelonával, a kivásárlási ára 150 millió euró.

Rovatok