Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovicot mellbe lőtték, elesett, gól

2016. február 10., szerda 22:38

A Francia Kupában szerda este két meccs is csak a hosszabbításban dőlt el, a Bourdeaux–Nantes-meccsen három gólt is szereztek a ráadásban.

A Troyes és a St. Étienne mérkőzése 1-1-re állt a 90. percben. A hazai csapat vezetett, a csereként beállt 39 éves Benjamin Nivet halálpontos szabadrúgást lőtt, a vendégek kapusa mozdulni sem tudott a lágyan megpörgetett labdára.

A hosszabbításban aztán Maupay megszerezte a győzelmet a St. Étienne-nek.

A Nantes fordulatos meccsen győzött, a 6. percben már vezetett, de aztán a Bordeaux ment 2-1-re. A 66. percben Sigdursson mentett döntetlenre. A hosszabbításban újra a Bordeaux vezetett, de a hajrát a Nantes bírta jobban, a 114. és a 118. percben is szerzett gólt, így 4-3-ra győzött.

A Lorient sima meccset játszott, a 4-0-ra kiütötte a negyedosztályú Sarre Uniont.

Azt tudjuk, hogy Ibrahimovic szinte bármelyik testrészével képes gólt szerezni, az Olympique Lyon ellen is elég szokatlan találattal szerzett vezetést a PSG-nek.  Középen rohamozott, és a balról betekert labdát estében, mellel pattintotta a kapuba a 62. percben.

A PSG csak ezután lendült be igazán, a 67.-ben újra Ibrahimovic volt eredményes, őt három perccel később le is cserélték, majd a 75.-ben Rabiot góljával már 3-0 volt az állás.

Rovatok