Index Vakbarát Hírportál

Nikolics nemet mondott a kínaiak eurómillióira

2016. február 12., péntek 09:33

A lengyel Sportowe Fakty úgy tudja, hogy Nikolics Nemanjáért több kínai klub is bejelentkezett a Legia Warszawánál, de a magyar csatár nem akart eligazolni, hiába kereshetne évente több millió eurót.

A döntésében az is közrejátszhatott, hogy a nyári Európa-bajnokságra legjobban a Legiában tud felkészülni, sok játéklehetőséget kap és szem előtt van, bár Bernd Storck a Katarba igazolt Németh Krisztián szempontjait is megértette.

„Befutott egy-két anyagilag roppant csábító ajánlat, de nem csábultam el. Január közepén jeleztem is a vezetőknek, bárki kopogtathat, nem érdekel. Ha úgy alakul, a nyáron visszatérhetünk erre a kérdésre, addig azonban egyetlen cél lebeg a szemem előtt: tisztességesen befejezni azt, amit elkezdtem” – nyilatkozta Nikolics a Nemzeti Sportnak.

A sportlap azt is állítja, hogy ha a Legia megegyezni meg nem nevezett kínai klubok valamelyikéval, akkor a bajnoki góllövőlistát vezető Nikolics minden idők legdrágább Ekstraklasa-játékosává válhatna. A jelenlegi rekorder Adrian Mierzejewskiért 2011-ben 5,25 millió eurót fizetett a török Trabzonospor.

Rovatok