Index Vakbarát Hírportál

LVG-nek annyi lehet, az utolsó előttitől is kikapott a MU

2016. február 13., szombat 15:56

Könnyen lehet, hogy Louis van Gaal megkapja a selyemzsinórt, miután a Manchester United 2-1-re kikapott az utolsó előtti helyen álló  Sunderlandtől a Premier League 26. fordulójában.

A Manchester mindjárt a meccs harmadik percében hátrányba került. A Sunderland egy trükkös szabadrúgásból lőtt gólt. Khazri kísérletéről nehéz volt eldönteni, hogy lövés vagy beadás, de De Gea kapust sikeresen megzavarták, amikor az egyik sunderlandi felugrott és két lába között továbbengedte a labdát.

A MU még az első félidőben egyenlíteni tudott, Mannone kapus még védte Mata távoli lövését a jobb alsó kapufánál, de a kipattanót Martial gyűjtötte be, és közelről már csak be kellett pöckölnie a labdát.

A United nem nagyon tud mit kezdeni a rögzített helyzetekkel, ez újra kiderült. A 82. percben a Sunderland szögletből volt eredményes, a berobbanó Koné fejelt kapuba, De Gea bizonytalankodása is kellett mindehhez. Mivel róla pattant be a labda, öngólt jegyeztek neki.

A Manchester United teljesen leszakadat az élmezőnytől, 41 ponttal az ötödik, a negyedik Manchester Citynek 46 pontja van.

Premier League, 26. forduló:

Rovatok