Index Vakbarát Hírportál

Rossz volt nézni a Manchester Unitedet

2016. február 18., csütörtök 20:59

Az Európa Ligában is elkezdődött csütörtökön a kieséses szakasz, és olyan párosítások alakultak ki, amelyek a BL-ben is presztízsmeccsnek számítanának.

A Dortmund-Portón két korábbi BL-győztes csapott össze, és a németek simán nyertek.

A Manchester United a dán Midtjyllandhoz látogatott. A dán kis csapat még egyszer sem jutott el a tavaszig, most igen.

Az angolok közvetlenül egy óriási hazai helyzet után kerültek előnybe, Depay a 37. percben volt eredményes egy szélről belőtt labda után, de Sisto még az első félidő vége előtt egyenlített. A játékos vezette vagy 40 métert a labdát, a MU végignézte, amíg lövőhelyzetbe kerül, és 16-ról be is vágta.

Onuachu a hajrában 20 méterről egy pontos lövéssel megszerezte a dánoknak a győzelmet. Juan Mata elszaladt a labda és az ember elől, dermesztő megnézni a videót.

A dánok győztes gólja

A MU legjobbja Romero kapus volt, aki a bemelegítés közben megsérülő de Geát kitűnően pótolta.

A címvédő Sevilla hármat vágott be a norvég Moldénak, az olasz bajnokságot vezető Napoli pedig 1-0-ra maradt alul a Villarrealnál.

A bajnokságban gyengélkedő Valencia már a félidőre kiütötte a Rapid Wient, a másodikban csak egyet lőtt, így lett meg a hat találat. 

Jürgen Klopp gól nélküli meccsel tért vissza Németországba, Vanczák Vilmos csapata, a Sion kikapott, igaz a magyar védő nem szállt be a kispadról.

Európa Liga, a 16 közé jutásért, első mérkőzések:

Rovatok