Index Vakbarát Hírportál

Nehéz beilleszkedni a sztároknak a törököknél

2016. február 18., csütörtök 20:27

Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József volt a vendég a Sport1-en. A legfontosabbal kezdte, hiszen három bursai lap is megírta, hogy a magyar válogatott kapitányának napokon belül el kell hagynia a klubot.

„Jelenleg úgy néz ki, hogy Balázst nem rúgják ki, és nem megyünk Kínába sem. Maradunk Törökországban.”

Hozzátette, Dzsudzsáknak az a legfontosabb, hogy újra játsszon a Bursában, ugyanis jön az Eb, ezért mindent meg fog tenni.

„Mivel mi nem az újságokból tájékozódunk, ezért mi tudtuk, hogy Balázs pozíciója abszolút stabil a Bursában, így nem gondolkodtunk váltásban. A példa is mutatja, nem tesz jót, mert Magyarországon is átvették a negatív dolgokat. Nem jó ez egy játékosnak sem, de régebben is tudvalévő volt, hogy Törökországban lévő sztárjátékosoknak is voltak beilleszkedési problémáik. Bízunk benne, hogy a Balázs minél előbb felveszi a versenyt. Egyetlen fontos dolog van, hogy visszakerüljön a csapatba, és játsszon. Érzi azt, hogy ezt a lépcsőfokot meg fogja tudni ugrani."

Esterházy Mátyás, a menedzseriroda másik vezetője arról beszélt, hogy minden jó játékos érdekes Kínában, így Dzsudzsák is.

Nem tesz jót a lelkének és a játékhoz való hozzáállásának a jelenlegi állapot, ami most van, de egy profi játékosnak túl kell lépnie ezen, és mindent meg kell tennie a célja érdekében, hogy játszania kell.

Már csak az Eb miatt is.

Rovatok