Index Vakbarát Hírportál

Nikolics: Hatalmas pénzre mondtam nemet

2016. február 25., csütörtök 22:29

A Legia Varsó magyar csatára, a góllövő listát 23 találattal vezető Nikolics Nemanja a Facebookon zárta le a jövőjével kapcsolatos találgatásokat: marad a lengyel ligában.

Az elmúlt években megszokta már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőjével, pletykálnak róla, de ez a tél mindent túlszárnyalt.

"Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csak nekem higgyen. Az őszinte beszéd híve vagyok. Voltak ugyan érdeklődések, de azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot. Viszont tényleg lett volna lehetőségem egy komoly ajánlatot elfogadni, nagy pénzt, hatalmas pénzt kínáltak, de nemet mondtam" - írta.

Az angol másodosztály és a kínai élvonal került szóba a 11-szeres válogatott csatárral kapcsolatban. Kínából lényegesen nehezebben tudott volna az Eb-re készülő magyar válogatott rendelkezésére állni.

"Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok" - összegzett, és megköszönte a családjának valamint a szurkolóknak a biztatást.

A Legia a második helyen áll a bajnokságban a Gliwice mögött.

Rovatok