Index Vakbarát Hírportál

Luis Enrique utasítására tiltatta el magát Piqué?

2016. február 25., csütörtök 09:02

A Barcelona 2-0-ra nyerte meg keddi Bajnokok Ligája-meccsét az Arsenal ellen, viszont a visszavágón nem játszhat náluk Piqué, mert a meccs végén összeszedett egy sárga lapot.

De az is lehet, hogy pont ez volt a terv. Ő volt az egyetlen veszélyeztetett a kezdőcsapatból, és így a nem különösebben izgalmasnak ígérkező visszavágón kell leülnie az eltiltását a negyeddöntő első meccse helyett. 

Egy spanyol tévé szúrta ki, hogy a Barcelona második gólja után - amit Messi szerzett tizenegyesből -, Luis Enrique edző egyik segítője, Juan Carlos Unzue odasúg neki valamit. Luis Enrique először felhúzza a szemöldökét, majd odahívta játékosát, és a száját eltakarva mondott neki valamit.

A védő ugyanígy eltakarta a száját, amikor válaszolt, aztán visszament, és egy perc múlva összeszedett egy sárgát: Danny Welbecket rúgta fel. 

Luis Enrique y Gerard Pique - Provocaron la amarilla

A meccs után Luis Enrique tagadta, hogy ilyesmire utasította volna játékosát. Piqué mindenesetre nem játszhat a március 16-án esedékes visszavágón, de mivel eleve kétgólos lesz a Barcelona előnye, ez valószínűleg belefér nekik. Amúgy sem ő lesz az első játékos, aki így ússza meg az eltiltást a következő körre, ahol tiszta lappal kezdhet majd. 

Rovatok