Index Vakbarát Hírportál

Zidane: Mindenki Ronaldo mellett áll, nincs ügy

2016. március 1., kedd 17:22

Az Atletico Madrid szombat este sorrendben harmadszor verte a Bernabeu Stadionban a Real Madridot bajnoki meccsen. Zinedine Zidane az elsőnél mint Ancelotti másodedzője, a harmadiknál mint vezetőedző ült a kispadon.

A hétközi forduló előtt - szerdán a Levantéval játszanak idegenben - kiállt a nyilvánosság elé a francia tréner a szokásos, meccset felvezető sajtótájékoztatóján.

Rögtön nyomatékosította, hogy a csapat és személy szerint ő is Cristiano Ronaldo mellett áll, aki szombaton élesen kiosztotta a társait. „Ha mindenki a szintemen lenne, akkor most elsők lennénk” - mondta akkor a portugál aranylabdás.

Zidane kifejtette, tudják, mennyire fontos nekik CR, és a játékos is tudja, hogy csak együtt nyerhetnek.

„Az ügyet lezártuk, Cristiano mindenkivel beszélt már” - állította.

James Rodriguezzel ő beszélt, neki még több játéklehetőség kell, hogy a csapat hasznára váljék. „Én is voltam játékos, vannak olyan helyzetek, amikor nem megy, aztán egyszer csak megoldódik minden.”

A walesi Gareth Bale ugyanakkor szerdán még nem bevethető, a hét végén ellenben már ott lehet a keretben. „A kulcsjátékosunkról van szó, sokat lendíthet a csapaton.”

Végül önmagáról mondott pár szót. Előre bocsátotta, hogy érzi és érti az újságírók aggodalmát, azt viszont nem tudja hová tenni, hogy az érkezésekor még minden csodás volt, az első vereség után pedig hirtelen mindenki feketén látja a jövőt.

„Tudom, milyen munkát végzünk el, napról napra jobban élvezem, és ennek meg is lesz az eredménye. Azt viszont nem láthatom, mit hoz a jövő 3 hónap múlva” - összegzett.

Rovatok