Index Vakbarát Hírportál

Szerdától lehet vadászni a jegyeket a magyar Eb-meccsekre

2016. március 4., péntek 13:23

Március 9-étől jegybörzén adhatják el Eb-jegyeiket, akik 2015 nyarán, vagy 2016. január 18. és 2016. február 1-je között vásárolták meg, de már nincs szükségük rá. Ez azt jelenti, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban vásároltak jegyet, nem adhatják el azokat, írja az    MLSZ honlapja.           

Az eladás március 9-én, 12 órakor indul, ettől az időponttól lehet feltenni az UEFA platformjára a fölösleges jegyeket. Azok a szurkolók, akik belépőket vásárolnának, az eladó jegyek közül azonnali fizetéssel vehetnek a kiválasztott mérkőzésekre, a készlet erejéig.

A készlet várhatóan óráról órára változik majd, ezért aki egy adott pillanatban nem talál jegyet a kiválasztott mérkőzésre, annak is érdemes gyakran ellenőriznie az UEFA jegyvásárlási rendszerét, mert bármikor felbukkanhatnak újak. A jegyeket minden esetben az UEFA által megszabott eredeti vásárlási áron lehet eladni. 

Továbbra is él az a megkötés, hogy egy személy mérkőzésenként maximum négy belépőt vásárolhat. Az Eb bármely mérkőzésére lehet jegyeket vásárolni, de ugyanazon a napon rendezett két különböző meccsre nem vehet belépőt ugyanaz a személy. 

Az UEFA platformján regisztráció után lehet jegyeket eladni és vásárolni, a regisztrációt már elindította az UEFA. A vásárlásra VISA és Mastercard hitelkártyákkal van lehetőség. A jegyeiket eladók ugyanarra a kártyára kapják vissza a belépők árát, amellyel annak idején megvásárolták azokat. 

Rovatok