Index Vakbarát Hírportál

A győztes gól után kiállított Stieber bocsánatot kért a szurkolóktól

2016. március 5., szombat 09:49

Stieber Zoltán hosszú idő után szerzett ismét gólt péntek este: új csapatában a Nürnbergben talált be a 89. percben, ezzel nyerték meg a Kaiserslautern elleni bajnokit.

A gól után viszont olyan csinált, amit nem kellett volna: levette a mezét, és mivel már volt egy sárgája, a bíró a másodikkal kiállította. 

A magyar játékos a történtek után szombat délelőtt közösségi oldalán kért bocsánatot: 

"Nem volt valami okos dolog levennem a mezemet, mivel már volt egy sárga lapom. De néha ez előfordul: sokáig vársz a lehetőségre, aztán amikor végre megkapod, és fontos gólt szerzel, akkor nem mindig tudsz tisztán gondolkodni. Eluralkodtak rajtam az érzelmek. Most pedig sajnos ki kell hagynom egy mérkőzést eltiltás miatt, de örülök, hogy tegnap egy fontos mérkőzést nyertünk meg, és mindent meg fogok tenni a folytatásban a csapatért. Köszönöm a támogatásotokat és sajnálom a történteket" - írta. 

Stieber nehéz időszakon van túl, mivel a Hamburgnál nem kapott lehetőséget, és a klubváltása is sokáig a levegőben lógott. Végül a Bundesliga 2-ben a feljutásért harcoló Nürnberghez került, ott sem kapott sok lehetőséget az utóbbi időben, de pénteken végre megszerezte első gólját.  

Rovatok