Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Hízelgő ránk nézve, ha harapós az ellenfél

2016. március 10., csütörtök 15:10

Fontos rangadót játszik péntek este a Hertha BSC, hiszen a mögöttük egy ponttal álló Schalke 04-et fogadják majd Berlinben 50 ezer néző előtt. A meccsnek ráadásul plusz tétet ad, hogy Dárdai Pál csapata 14 meccse nem tudta legyőzni a Schalkét: utoljára 2006 szeptemberében, pont Berlinben nyertek 2-0-ra, Dárdaival még a játékosok között.

„Minden sorozatnak vége szakad egyszer, és legalább 50 ezer szurkoló áll majd mögöttünk” – idézte az MTI Dárdait, aki a Kickernek adott rövidke nyilatkozatában arra is kitért, hogy nagy lehetőség ez számukra, hogy leszakítsák az őket üldöző csapatot. A magyar vezetőedző a harmadik helyükre utalva azt is elmondta, hogy hízelgő csapatára nézve, hogy most már harapósabban játszanak velük szemben az ellenfelek, hiszen már nem a kiesés ellen küzdő csapatot látják bennük.

A Hertha számára jó hír, hogy a felépült sérüléséből Rune Jarsteinre és Thomas Kraft, a klub két kapusa is. A Schalke a legutóbbi négy meccsén nem kapott ki, míg a Hertha egy döntetlen és két győzelem után legutóbb kikapott Hamburgban.

Rovatok