Index Vakbarát Hírportál

Diego Costa köpött, Lukaku varázsolt

2016. március 12., szombat 20:42 | aznap frissítve

A Cheslea most már mindent elveszített ebben az idényben Angliában, amit el lehetett. Bajnoki 10. helyezésével már nem juthat kupaindulást jelentő helyre oda, szombat este pedig az FA Kupából is kiesett.

Liverpoolban, az Everton vendégeként kapott ki 2-0-ra.

A meccs hőse Romelo Lukaku volt, már csak azért is mert két góljával nyert az Everton, amely 2009 után jutott el megint a kupa elődöntőjébe.

A meccs első félideje felejthető volt, aztán az utolsó negyedórában pörgött fel a meccs. De előtte történt valami, amivel Diego Costa felhívta magára a figyelmet. Nem a játékával, hanem valami egészen mással. A 11. percben sárga lapot kapott, amit úgy konstatált, hogy leköpött a bíró elé a földre. Michael Oliver vagy nem vette észre, vagy nem akarta.

Erm wait up, did Costa just spit at the referees feet? pic.twitter.com/LNvOdt9aE3

— Nickgooner (@Nickgooner84) March 12, 2016

Aztán a 77. percben jött Romelo Lukaku, aki az egész Chelsea-védelmet becsapta. De nem akárhogy, a londoniak azt sem tudták hol a labda, és a 2011 és 2014 között a Chelsea-ben futballozó csatár megalázó gólt szerzett.

Öt perccel később Lukaku a minden eldöntő gólt is megszerezte és lehet, hogy ez, vagy éppen más miatt, de Diego Costa agya teljesen elborult. Gareth Barry-vel ütközött, majd le akarta fejelni, aztán a nyakát átharapni, majd végül egy szerelmes öleléssel próbálta a nagyobb bajt elkerülni, de nem sikerült.

Megkapta második sárgáját.

Az Everton győzelmével az FA Kupa elődöntőjébe jutott.

Rovatok