Index Vakbarát Hírportál

Verebes József nagyon beteg

2016. március 12., szombat 13:31

A március 23-án a 75. születésnapját ünneplő mesteredzőt a kisalfold.hu kereste fel budapesti otthonában. A Mágusnak becézett, a Rába ETO-val kétszer is bajnok, majd szövetségi kapitányként is dolgozó szakembert súlyos tüdőbetegség támadta meg, vészesen lefogyott. Alvászavar, szellemi-mentális fáradtság és hangulatingadozás kínozza.

„Bár sokan szeretik, aggódnak Józsiért, kérem, azt is írja meg, mi semmit nem kértünk, nem koldultunk" – mondta Verebes felesége arra, hogy a Kisalföld egy alapítványon keresztül támogatást is nyújtott az edző gyógykezelésére. – A múltkor, amikor megírták az újságok, hogy pénzt kaptunk, többen is ellenünk fordultak. Nagyon sok a rosszindulatú ember. Persze annak örülünk, ha segítenek. Győrből különösen sokan érdeklődnek Józsiról".

A feleség elmondta, a korábbi sikeredző nemegyszer ébred úgy, hogy edzésre akar menni. Azt kérdezi a feleségétől: hol vannak a fiúk, hol van a csapata? A győrit azt még mindig nagyon szereti.

Verebes is nagyon el van keseredve: „Nagy pofont kaptam a sorstól, nem tudom, már nem is hiszem, hogy felépülök."

A mesteredző, aki annak idején megállás nélkül szívta a cigarettákat, most is rágyújtana, de ez tilos. Verebes József nincs jól.

Rovatok