Index Vakbarát Hírportál

Bogdán: Nem hiszem, hogy vissza tudok kerülni

2016. március 18., péntek 09:51

A kapus Bogdán Ádám bekerült a magyar válogatott keretébe, de klubjánál, a Liverpoolnál csak az U21-es csapatban véd. A Digi Sport Reggeli Start című műsorának azt nyilatkozta péntek reggel, jelenleg az a célja, hogy a lehető legtöbbet kihozza a helyzetből, és legalább az U21-es szinten játszik kilencven percet tehetséges játékosok ellen, jó színvonalú meccseken. 

Bogdán azután került ki a Liverpool első keretéből, hogy két meccsen is nagyot hibázott. Arra a kérdésre, hogy lát-e esélyt az első csapatba visszakerülésre azt mondta, 

"Ehhez vagy kiállítás, vagy sérülés kell. Ha semmi nem változik a kapusok helyzetében, akkor nem hiszem, hogy közelebb tudok kerülni az első csapathoz a szezon végéig."

A magyar kapus még azt sem tudja pontosan, hogy marad-e a klubnál, egyelőre szeretne kölcsönbe kerülni valahova, ahol lehetőséget kaphat felnőtt meccsen, aztán a nyáron majd le kell ülni a klubbal, és egyeztetni. Elmondta, hogy szereti az angol futballt, de nyitott minden lehetőségre, tehát az sincs kizárva, hogy Anglián kívül folytassa.

A mostani válogatott edzőtáborban elsősorban azt szeretné Bernd Storcknak bizonyítani, hogy attól még, hogy nem véd, képes megállni a helyét. 

Rovatok