Index Vakbarát Hírportál

Demichelis egy hazaadással kicsinálta a kapusát

2016. március 20., vasárnap 18:54

A 18 éves Marcus Rashford megint gólt szerzett a Manchester Unitedben, ráadásul most a Manchester City elleni városi bajnokin talált be. A 15. percben Mata passza után leültette Demichelist, majd higgadtan megoldotta a ziccert, és begurította a labdát laposan. Ezzel ő lett a manchesteri derbik történetének legfiatalabb gólszerzője. 

A Manchester City következő nagy problémája a második félidőben történt egy hazaadása után. Demichelis passzolta haza túl röviden a labdát, amikor a unitedes Martial megtámadta, ezért Hartnak sprintelnie kellett, hogy menteni tudjon, és közben megsérülhetett a bokája. 

Nem tudott súlyt helyezni a lábára, hordágyon vitték le, miközben Demichelis bocsánatot kért tőle. A helyére Willy Caballero árt, aki két nagy védést is bemutatott a következő percekben. 

A Manchester United megnyerte a meccset Rashford góljával, aki már ötnél jár, amióta bemutatkozott a felnőtteknél: hármat lőtt a bajnokságban, kettőt az EL-ben. A győzelemmel Van Gaal csapata már csak egy ponttal marad le negyedik helyen álló városi riválisától.

A City mellett az angol válogatott is bajban lehet, ha Hart sérülése komolyabb, mivel ő az Európa-bajnokságra készülő csapat első számú kapusa. 

A másik vasárnap délutáni meccsen a Tottenham simán verte a Bournemouthot 3-0-ra, Harry Kane kétszer is betalált. 

Rovatok