Index Vakbarát Hírportál

Tízen állnak a kapuban? Van ott rés!

2016. március 20., vasárnap 10:03

Egyetlen gól döntött szombaton a Real Sociedad és a Las Palmas bajnokiján a vendégek javára, de az nem volt akármilyen: az Iñigo Martínez túl magasba emelt lába miatt megítélt közvetett szabadrúgásból talált be a Las Palmas.

A Sociedad persze azt tette, amit ilyenkor bármelyik csapat tenne, tíz embert a gólvonalra húzott, eggyel pedig megpróbált oldalról berobbanni a lövés elé. A terv viszont nem sikerült, mert a Las Palmas tökéletesen hajtotta végre a szabadot.

Momo zavarásként elszaladt keresztbe, majd Jonathan Viera, aki az első félidő elején kihagyott egy tizenegyest, épp csak annyira ért bele a labdába a felé siető Willian José érkezése előtt, hogy szabályosan elvégezze a szabadrúgást. A brazil lendített, és okosan laposan lőtte el a labdát, ami ugyan picit így is megakadt Asier Illarramendiben, de olyan erő volt a lövésben, hogy átjutott rajta.

 

A Las Palmas a fontos idegenbeli győzelemmel távolabb került a kiesőzónától, jelenleg a 14. és csak két pontra van a szombaton legyőzött Sociedadtól, ami a 11. helyen áll a vasárnapi meccsek előtt.

Rovatok