Index Vakbarát Hírportál

17 név: ez lenne Guardiola bevásárlólistája a Citynél?

2016. március 23., szerda 08:17

A Bayern Münchentől a szezon után távozik Pep Guardiola, és az angol bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere lesz. Az szinte garantált, hogy nagybevásárlásba kezd majd, a City milliárdos tulajdonosai is kijelentették már, hogy korlátlan mennyiségű pénzt adnak neki, hogy megerősíthesse a csapatot. 

A The Mirror úgy tudja, hogy tizenhét embert tartalmazó listát adott le a katalán edző, és neveik is vannak, hogy kiket igazolna le, bár nyilván mindet egyszerre nem lesz képes. 

A listán van Bayern-játékos, nem meglepő, hogy Thiago Alcantara az, akit ő vitt már a német klubhoz is. Szerepel barcás is a felsorolásban, Sergio Busquets, a Juventusból pedig két sztárt, Paul Pogbát és Alvaro Moratát is vinné állítólag. 

Az angol bajnokságból is akadnak kiszemeltek: az evertonos John Stonesról már korábban is híreztek, hogy a Citybe viheti Guardiola, de a bajnokságot vezető Leicester Cityből Ben Chilwellből, az Arsenalból pedig Alex Oxlade-Chamberlaint igazolná le. 

A Rennes-ben játszó 18 éves tehetséget, Ousmane Dembele a Barcelona is vinné, de már Guardiola is kinézte magának, ahogy a 18 éves Youri Tielemanst az Anderlechtből és a 19 éves ajaxost, Riechedly Bazoert. 

Íme a teljes lista: 

Ilkay Gundogan (Dortmund), Julian Weigl (Dortmund), Ben Chilwell (Leicester City), Aymeric Laporte (Athletic Club), John Stones (Everton), Sergio Busquets (Barcelona), Paul Pogba (Juventus), Thiago Alcantara (Bayern München), Godfred Donsah (Bologna), Amadou Diawara (Bologna), Youri Tielemans (Anderlecht), Riechedly Bazoer (Ajax), Dennis Praet (Anderlecht), Ousmane Dembele (Rennes), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Inaki Williams (Athletic Club), Alvaro Morata (Juventus).

Rovatok