Index Vakbarát Hírportál

Egészpályás szólógólt lőtt a kapus, majd kiterült

2016. március 29., kedd 09:05

Az európai barátságos meccsek és a dél-amerikai vb-selejtezők mellett nem sok focimeccset játszottak az elmúlt napokban, de a West Hamnek így is sikerült beszorítania egy gálamérkőzést a 15 éve a csapatnál játszó Mark Noble tiszteletére. Egy baj volt: a kapus Adrián ellopta a show-t, de úgy istenigazából.

A 29 éves spanyol kapus ugyanis gondolt egyet, és előbb kidobásból indította magát, majd ha már abból a félpálya közepéig jutott, akkor nekiállt cselezni. Ráadásul nemcsak az ellenfél All-Star-csapat játékosait, hanem saját csapattársait, legalábbis többször úgy nézett ki, hogy a West Ham-esek legalább annyira el akarják tőle venni a labdát, mint a többiek.

Adrián viszont nem hagyta magát, miután elhúzott a jobbon középre kezdett lopakodni, hogy végül a tizenhatoson belül egy csellel elküldje a védőjét, és a kapuba lőjön. Nem csoda, hogy a nagy sprint után egyből ki is terült.

 

A West Hamm All-Starjai közé olyan nevek kerültek be, mint David James, Teddy Sheringham, Craig Bellamy, Paolo Di Canio, Jamie Redknapp, Rio Ferdinand vagy épp Michael Carrick – ilyen játékosok mellett nem sokan gondolták volna, hogy a kapusé lesz majd a mérkőzés jelenete.

A 6-5-es WHU-győzelmet hozó meccsen Dean Ashton ollózott még egy csodás gólt, de a mozdulatba bele is sérült, egyből jelezte a találat után, hogy cserét kér.

 

Rovatok