Index Vakbarát Hírportál

Szalai Ádám tarthatatlan Hannoverben

2016. március 31., csütörtök 20:02

A Hannover mindössze 17 pontot szerzett 27 forduló alatt a Bundesligában, a téli edzőváltás sem hozott előrelépést, hiszen a csapat tavasszal mindössze egyszer nyert. Tíz pontot kellene ledolgoznia a hátralévő 7 fordulóban az osztályozóért, ami nem könnyű feladat. Igaz teher már nincsen rajtuk.

Thomas Schaaf vezetőedző maga is elismerte, minimális az esélyük, de nem adja fel, szeretnének az első osztályban maradni.

„Nem gazdasági okai voltak annak, hogy Hannoverbe szerződtem, hanem hittem abban, amit mindenki szeretne: a bentmaradásban. Három edzőmeccsünk volt alacsonyabb ligás ellenfelekkel szemben, jó érzésekkel vagyunk tele, a Hamburg ellen jó lenne ezt viszontlátni szombaton. Fontos meccs lesz, ha el akarjuk érni a céljainkat” - mondta.

A háromból az egyik felkészülési meccs egy hatodosztályú kis hannoveri csapattal szemben volt, amelyiken egyébként Szalai Ádám lőtte a második és a negyedik gólt.

Szalai kirobbanó erőben

A harmadik előtt pedig sarokkal adott egy fontos passzt, amiből helyzet lett, majd a kipattanó után az övé volt a gólpassz is. A videón a 33. másodperc és 1:15 között fokozódnak az izgalmak.

Szalai 2014. december 12-én lőtte az utolsó bajnoki gólját.

Rovatok