Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimović minden nappal fiatalabb, olyan, mint Benjamin Button

2016. március 31., csütörtök 11:29 | aznap frissítve

Zlatan Ibrahimovićról annyit lehet tudni, hogy a szezon végén lejár a szerződése a PSG-nél. A jövője bizonytalan, ugyan bejelentkeztek érte olasz, amerikai, angol és kínai klubok is, de már azt is elhintette a svéd csatár, hogy visszavonul. Ügynöke azonban ezt nem tartja valószínűnek.

„Zlatan olyan, mint Brad Pitt, amikor Benjamin Buttont játszotta. Ő az a fickó, aki minden nappal fiatalabb lesz" – mondta Mino Raiola a Gazzetta dello Sportnak. „Az ő mentális és fizikai kondíciójával még öt évig képes játszani. A jövője? Nos, az egy különleges döntés lesz."

Raiola elmondta, hogy a Napoli, az Inter és a Milan is érdeklődött Ibrahimovićért, de egyik ajánlatot sem tudták még igazán komoly ajánlatként értékelni.

Az ügynök elismert, hogy rengeteg pénzt ajánlottak Kínából, de az összeget nem nevezte meg. Azt mondta, három hét múlva több részletet tudnak.

„Mindegyik nagy Premier League-klub kopogtatott már nálunk, Pep Guardiola Manchester Cityjét kivéve. Közben a PSG is mindent megtesz, hogy megújítsa a szerződését. A PSG is a lehetőségek között marad."

Rovatok