Index Vakbarát Hírportál

A 16-osról ollózott gólt Ribéry

2016. április 2., szombat 16:08

Hatalmas góllal szerzett vezetést a Bundesliga-első Bayern München a kiesés ellen közdő Frankfurt ellen, amikor Franck Ribéry a tizenhatosról ollózott a kapuba.

A francia középpályás a Mario Götze próbálkozása után kipattanó labdánál gondolkodott gyorsan, és a távolság ellenére bevállalta az akrobatikus mozdulatot, 1-0-s vezetést szerezve csapatának.

 

Ribéry utoljára február közepén, a Hamburg ellen 8-0-ra megnyert bajnokin szerzett gólt.

A Hertha játék nélkül is jól járt egyelőre, bár vasárnap fontos meccs vár rájuk az eddigi legnagyobb vereségüket rájuk mérő Borussia Mönchengladbach ellen, ugyanis az őket a fordulóig közvetlenül üldöző Schalke kikapott, így a negyedik helyre felugró Leverkusen előtt is három pont az előnyük.

A Bayern 1-0-ra nyerte a meccset már a keddi, Benfica elleni BL-meccsre készülve. HusztiSzabolcsot lehozták nem sokkal a második félidő kezdete után a Frankfurtból, Szalai Ádám végig pályán volt az otthon 3-0-ra kikapó Hannoverberben.

A Dortmund fordulatos meccsen verte a Werdert, hiába vezettek 1-0-ra, a vendégek öt perc alatt megfordították az eredményt. Három perccel később viszont már újra egyenlő volt, újabb öt perc múlva pedig már ismét a Dortmund vezetett, és végül nyert is 3-2-re. Kleinheisler Lászlót nem cserélték be.

Eredmények

Bayern München-Eintracht Frankfurt 1-0

Hannover 96-Hamburg 0-3

Manucz 05-Augsburg 4-2

Ingolstadt-Schalke 04 3-0

Damrstadt 89-Stuttgart 2-2

Borussia Dortmund-Werder Bremen 3-2

Rovatok