Index Vakbarát Hírportál

Payet előkapta a bumerángrúgást

2016. április 2., szombat 16:37

A Premier League szombati játéknapjának első hét meccsén 25 gól esett, a legnagyobbat pedig a nemrég a francia válogatottban is gólt szerző Dimitri Payet lőtte, persze, hogy szabadrúgásból. A West Ham ásza 1-1-es állásnál, az első félidő végén tekert nem mindennapit, ám végül mégsem örülhettek, mert a Crystal Palace a hajrában emberelőnyben 2-0-re mentett.

 

A Chelsea 4-0-ra nyert az Aston Villa ellen a forduló első meccsén, a Manchester City pedig eltökélte, hogy legalább ennyire kiüti a Bournemoutht, legalábbis az első félidőben mutatott játékuk alapján erre lehet következtetni.

A forduló előtt negyedik helyen álló City ugyanis már a 20. percre 3-0-ra vezetett. Sorban Fernando, Kevin de Bruyne és Sergio Agüero találtak be, a hármasból a belga góljához vezető akció volt a legszebb, amikor úgy hozták össze két passzból és a lövésből a gólt a tizenhatosnál, hogy a labda egyszer sem pattant le.

 

De Bruyne elé David Silva tette vissza a beívelést, a belga pedig pontosan célzott a tizenhatoson kívülről, 2-0-ra módosítva az állást. A második félidő legvégén Kolarov talált be, amivel a City valóban beérte a Chelsea 4-0-s sikerét.

4-0 volt egyébként a slágeredemény, az Arsenal is ennyire nyert otthon a Watford ellen.

Eredmények

Aston Villa-Chelsea 0-4

West Ham United-Crystal Palace 2-2

Bournemouth-Manchester City 0-4

Norwich City-Newcastle 3-2

Stoke City-Swansea City 2-2

Arsenal-Watford 4-0

Sunderland-West Bromwich Albion 0-0

Rovatok