Index Vakbarát Hírportál

4-1 után 5-0-ra ütötte ki a Gladbach Dárdaiékat

2016. április 3., vasárnap 16:00

Eddigi herthás pályafutása legnagyobb vereségét a Borussia Mönchengladbach ellen szenvedte el edzőként Dárdai Pál, és a tavaszi visszavágó sem úgy indult, mint amin esélyük lenne a valódi visszavágásra.

Negyedóra sem telt el a meccsből, amikor a Hertha kapusa, Rune Jarstein egy kirúgást valahogy pont az ellenfélhez, egészen pontosan Mahmoud Dahoudhoz juttatott. A német egyből fordult is, indította Thorgan Hazard-t, a belga pedig a távolból figyelő védőktől zavartalanul gurított a kapuba.

 

A második félidőben André Hahn döntötte el a mérkőzést, amikor 2-0-ra növelte a Gladbach előnyét. Ezzel viszont még nem volt vége, a hajrában előbb Patrick Herrmann talált be, majd Hazard lőtte meg második gólját, Ibrahima Traoré gólja a 86. percben pedig már azt jelentette, hogy Dárdai pályafutása legsúlyosabb vereségét szenvedte el sorban másodszor a Mönchengladbach ellen.

 

Így a vasárnap győztes Mönchengladbach és a már pénteken nyerő Bayer Leverkusen is 3 pontra megközelítette a harmadik helyen álló Herthát 6 fordulóval a bajnokság vége előtt.

Rovatok