Index Vakbarát Hírportál

Sok kapushibát láttunk már, de ilyet a 2. percben?

2016. április 7., csütörtök 23:39

Az Európa Liga negyeddöntőinek első meccseit rendezték csütörtök este, a legnagyobb érdeklődéssel a Dortmund-Liverpool találkozót várták. A német sajtó El Kloppikónak nevezte el, a büntető szóvicc természetesen a német edző, Jürgen Kloppra utal, akinek jelenlegi és korábbi csapata mérkőzött.

A nagy várakozás után nem volt magas a színvonal, Origi megszerezte a vezetést az angoloknak, miután a kényszerből hátrarendelt középpályás, Bender nem állt a helyzet magaslatán. Hummels egy szöglet utáni fejessel egyenlített.

A Sparta Prága nagy meglepetést okozott a Lazio kiütésével az előző körben, most azonban gyorsan hátrányba került, mert David Bicik kapus túl komótosan vett át egy labdát, és nem tudta elrúgni az őt megtámadó Bakambu elől.

Prágai kapushiba

A 35 éves kapus - szerdán volt a születésnapja - hibája után a csehek nem kerültek maguk alá, egyenlítettek, ez volt a Villarreal első hazai pályán kapott gólja a sorozatban. A török Bursasporból érkező Bakambu azonban belőtte a második gólt is, ezzel megnyerték a meccset.

A Sahtar Donyeck, ha meg is gyengült erre a szezonra, nem látszik rajta, a portugál Bragát idegenben verték meg.

A Bilbao Aduriz fejesével vezetett, Muniain azonban röviden fejelt haza egy labdát, a Sevilla két passzból kihasználta. Aztán Iborra lezserül bepasszolt egy labdát közelről.

    A visszavágókat jövő csütörtökön rendezik.

Rovatok