Index Vakbarát Hírportál

Így elbánni a kapussal, ahogy Ronaldóék tették!

2016. április 9., szombat 16:17 | aznap frissítve

Gyorsan belekezdett a Real Madrid a spanyol bajnokság 32. fordulójában, és az Eibar ellen már az 5. percben előnyhöz jutott (4-0). A felforgatott Real támadóhármasának közepén Jesé vitte kapura a labdát, a két oldalán Ronaldo és Lucas Vázquez, Jesé azonban bevitte a 16-oson belülre, de éppen a vonal előtt centikkel felrúgták.

A szabadrúgáshoz a szokásos kimért lépésekkel odaállt Ronaldo, és ott állt James is, ki gondolta volna, hogy a kolumbiai fogja ellőni. A kapus legalábbis biztosan nem, mert James ballal éppen odarúgta, ahol a kapus állt, de erősen, így reagálni sem tudott, a labda a kapufa mellett bevágódott a kapuba. 1-0.

A második gól Ronaldo önzetlen passza után Vázquez lőtte be, majd két perccel később már a portugál is gólt szerzett, Jesé passza után vágta a léc alá. A 20. percben már 3-0.

A negyedik gól szintén Ronaldo gólpasszából érkezett, a hosszún Jesé érkezett, csak az üres kapuba kellett belsőznie. A félidőig el is dőlt minden, a második félidőben néhány helyzeten kívül mind a két oldalon, mást nem lehetett feljegyezni. Maradt a 4-0.

A Real megelőzte az Atleticót, és most csak 4 pontra van a tabellát vezető Barcelonától, de mind a két csapat később játssza le a soros meccsét.

Rovatok