Index Vakbarát Hírportál

Eltiltották a lövésektől a Leicester City-sztár Vardyt

2016. április 12., kedd 18:57

A Leicester City zsinórban ötödik angol bajnokiját nyerte a Sunderland elleni meccsen, ahol Jamie Vardy duplájával nyertek 2-0-ra, ezzel már huszonegy gólnál jár a Premier League-ben az idén.

Most kiderült az is, hogy Claudio Ranieri menedzser praktikus okokból eltiltotta sztárcsatárát attól, hogy az edzéseken a lövéseket gyakorolja.

Nem nagyon van esélyem rá, hogy az edzéseken fejlesszem a technikámat,, mert ezeket általában a hét elején szoktuk gyakorolni, de olyankor az edzőnk azt akarja, hogy pihentessem a lábaimat. Úgyhogy amikor elkezdjük a gyakorlatokat, oda szokott jönni hozzám, hogy menjek csak be az öltözőbe. Én meg engedelmeskedem, ha ezzel kímélni tudom magam, és gólokat tudok szerezni a meccseken.

- mesélte a Skynak Vardy. A csatárról a napokban Ranieri elmesélte, hogyan tüzelte fel a Sunderland elleni meccs szünetében: "A szünetben annyit mondtam neki, Jimmy, szükségem van rád. És ő gólt rúgot."

A Leicester City öt fordulóval a vége előtt vezeti az angol bajnokságot hét pont előnnyel, és már az is biztos, hogy legalább BL-selejtezőben indulhatnak, a klub történetében először. Ha még egy meccset nyernek, akkor már a BL-csoportkör is garantált. 

Rovatok