Index Vakbarát Hírportál

Manchesterben már a csavard be, mint Rashford megy

2016. április 13., szerda 22:57

Ugyan újrajátszásra szorult a Manchester United a West Ham ellen az FA Kupa negyeddöntőjében, de a második meccsen már nem szórakoztak a hétvégén nagy verést kapó Louis van Gaalék.

Igaz, a londoni meccsen kicsit nehezen indultak be, az első félidő végén még 0-0 volt az állás, aztán villant Marcus Rashford. A 18 éves tehetség csodálatosan forgatta be a West Ham védőit, főleg James Tomkinst, majd amikor ő teljesen elvesztette a fonalat, a United támadója fantasztikus mozdulattal kilőtte a bal felső sarkot.

 

Rashford után Marouane Fellaini növelte kettőre a vendégek előnyét, míg a végeredményt pont az első gólnál kavargó Tomkins állította be, így a 2-1-re nyerő Manchester United bejutt az FA Kupa elődöntőjébe, ahol az Everton lesz az ellenfele – a másik ágon a Watford és a Crystal Palace találkozik majd.

A meccsen volt egy elég ritkán látott jelenetsor is, amikor Mark Noble egész egyszerűen felkapta az épp lecserélt Ander Herrerát, és az oldalvonalon kívülre tette, hogy mehessen tovább a játék. Az állás ekkor 2-0 volt a Manchester javára, ezért volt Noble-nek ennyire sietős.

 

Rovatok