Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák Balázstól újra megszabadulnának

2016. április 19., kedd 09:54 | aznap frissítve

A Milliyet nevű török újság úgy tudja, hogy a nyáron hat játékosnak kell távoznia a várakozás alatt szereplő, tizedik helyen álló Bursasporból.

A magyar válogatott Dzsudzsák Balázs nevét nem először említik, ahogy a cseh Necid és a belga de Sutter sem azt hozta, amiért szerződtették. Necid 25 meccsen egyébként 11 gólt szerzett.

A júniusi Európa-bajnokság ezért is különösen fontos Dzsudzsáknak, mert a három csoportmeccsen meggyőzheti a többi klubot, esetleg egy Bundesliga-csapatot, hogy vele erősítsen. Bár a kivásárlási ára aligha lesz szerény.

A magyar szélső nagy reményekkel érkezett - négyéves szerződést kapott -, állítása szerint még azt is megkérdezték tőle, kikkel szeretne együtt játszani, kit igazoljanak le a kedvéért. 22 meccsen 3 gólt szerzett a szezonban, öt gólpassza van.

Dzsudzsák a horvátok elleni barátságos meccsen rúgást kapott, azóta kihagyta a két legutóbbi bajnokit, köztük a bajnoki favorit Besiktas ellenit 3-2-re. Illetve hazai pályán is kikaptak, a Belediyespor verte őket 2-0-ra.

Rovatok