Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo lesétált, de azt mondja, nincs baja

2016. április 21., csütörtök 10:01

Csütörtökön megvizsgálták a sztárt, aki a szerdai bajnoki végén a combjához kapott. A Real nem közölt még semmit, a játékos azt instázta, hogy minden rendben.

A Real Madrid 3-0-ra nyerte meg szerda esti bajnokiját a Villarreal ellen, de a meccset nem tudta végigjátszani Cristiano Ronaldo, mert egy sérülés miatt a hajrában le kellett jönnie. A madridiak tíz emberrel fejezték be találkozót, mert már korábban ellőtték a cseréiket. 

A portugál sztár akkor sérülhetett meg, amikor ollózni akart a második félidőben. Nem sokkal ezután nyúlt a combjához. 

A mérkőzés után Zinedine Zidane azt mondta, hogy ő is aggódni kezdett, amikor látta, hogy Ronaldo nem tudja a mérkőzést folytatni, de aztán a meccs után beszélt a játékossal, és megnyugodott, szerinte nem lesz baj. 

Más kérdés, hogy ilyen kiélezett bajnoki hajrában mennyire érintené érzékenyen a Realt, ha legnagyobb sztárjának akár csak a szombati, Rayo elleni bajnokit kellene kihagynia. Vagy akár a Manchester City elleni BL-elődöntő keddi meccsét. 

Csütörtök délután négykor vizsgálják majd meg, akkor derül ki, hogy kell-e meccset kihagynia. 

Ronaldo nem először veszélyezteti az épségét ollózással. Egy 2012-es Clasicón is nagyot esett, amikor ollózni akart, akkor a vállát fájlalta, még Messi is odament hozzá, hogy minden rendben van-e. 

UPDATE: Délután megvolt a vizsgálat, a portugálnak valószínűleg nincs baja, legalábbis Instagramra posztolt egy szelfit, és azt írta alá, minden rendben.

A Real Madrid még nem közölte az ultrahang eredményeit, és a Marca azt írja, nincs komoly baja a szupersztárnak, ám szombaton, a Rayo Vallecanónál nem lép pályára. Jövő hét közepén, a Manchester City elleni BL-meccsre tartogatják, ott tér majd vissza.

All good. Thanks for your support ******

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Ronaldo két éve, mikor megnyerték a BL-t, sem volt teljesen egészséges, egész tavasszal a combjával bajlódott, a BVB elleni visszavágón nem is játszhatott. A döntőben térdtől felfelé befáslizva játszott, nem volt az igazi, de a hosszabbításban büntetőből betalált. Hivatalosan akkor sem közölte a Real Madrid, hogy bármi baja lenne.

Rovatok