Index Vakbarát Hírportál

A 92. percben jött a Liverpool EL-drámája

2016. április 28., csütörtök 23:02

Az Európa Liga elődöntői közül a Villarreal-Liverpool nem hozott nagy játékot, volt ugyan két kapufa mindkét oldalon, de igazán csak a 86. perc után lett élvezetes a meccs.

Akkor Bakambu szemben állt Mignolet kapussal, de a belga kiütötte a labdát. A szögletből a Liverpool kontrázott egyet, és Moreno egyedül vitte be a labdát a tizenhatoson belülre, de fölélőtt.

Adrian bepasszolta

A 92. percben a spanyolok a felezővonaltól három húzásból eljutottak a kapuig - tökéletesebb nem is lehetett volna az indítás -, a középen érkező Adriannak már csak az üres kapuba kellett passzolnia.

A jövő héten garantáltan jó visszavágó várható, mert a spanyolok gyorsak, míg a Liverpoolnak támadnia kell. Épp úgy, ahogy a Dortmund ellen.

A másik meccsen a címvédő Sevilla gyorsan vezetést szerzett, a spanyolok első támadása a kapuig ment a hatodik percben, Vitolo használta ki a lehetőséget.

A Sahtar még az első félidőben fordított, Marlos kilépett a védők közül és bepasszolta 15 méterről a labdát, míg egy bal oldali beívelés után Sztyepanyenko fejelt az ötösről a kapuba.

A fordulás után a Sahtar visszavett, a Sevilla érezhető fölénybe került, a 82. percben egy védelmi hiba után büntetőt kaptak a spanyolok, amit Gameiro értékesített.

A Sahtar edzője, Mircea Lucescu a 91. percben hármat cserélt - nem egészen világos, miért várt addig -, addig nem akart belenyúlni a meccsbe, de akkor már nagyon késő volt.

Rovatok