Index Vakbarát Hírportál

Puskás Akadémia: Ocsmány hadjárat folyik ellenünk

2016. április 29., péntek 09:24

Szombaton a Puskás Akadémia a bennmaradásért játszik a Honvéddal. Az NB I.-hez még az sem elég, ha nyer, csak akkor nem esik k a felcsúti klub, ha Vasas nem győzi le az MTK-t.  Úgy tűnik, hogy a Puskást segíti az, hogy a Vasas Dunaújvárosban játszik majd, de azt is sokan furcsállották, hogy az MTK kikapott a Felcsúttól. Szíjjártó István edző ki is fakadt a Nemzeti Sportnak az összeesküvés-elméletek miatt.

„Ocsmány hadjárat folyik ellenünk. Olyanok is támadnak bennünket, akiknek halvány fogalmuk sincs a futballról, csak az élteti őket, hogy belénk vagy a Puskás Akadémiát megalapító Orbán Viktorba rúghatnak. Természetesen megpróbálom kizárni a külvilágot az öltözőből, s úgy tűnik, eddig sikerrel jártam, a játékosokat ugyanis hidegen hagyják az elvtelen, megalapozatlan, személyeskedő írások, kommentek.”

„De kérdezem én: mi érdeke fűződött az MTK-nak a győzelmünkhöz? Az égvilágon semmi! Ám a mocskolódóknak semmi sem szent, pedig tisztességes játékkal nyertünk, s ha győztünk volna a Fáy utcában, most nyugodtan várhatnánk az utolsó fordulót.”

Rovatok