Index Vakbarát Hírportál

Totti akkora szabadrúgásgólt lőtt, hogy majd' kiszakadt a háló

2016. május 3., kedd 08:13

Két hete az utolsó percekre állt be, de két góllal fordított a Torino ellen 3-2-re megnyert meccsen, egy hete ő indította az 1-0-ás győzelemhez vezető akciót a Napoli ellen, hétfő este pedig ismét gólt lőtt a Romában Francesco Totti.

Az ősszel már 40 éves támadó most nagyon sokat, fél órát kapott Spalletti mestertől, és nem is tétlenkedett, miután 1-1-es állásnál beállt a Genoa elleni bajnokin.

Pavoletti a hazaiaknak öt perccel Totti pályára lépése után vezetést szerzett, de tíz perccel később a kapitány harcolt ki szabadrúgást a Romának a kaputól 21,5 méterre. Természetesen ő vállalta el, és nagyon kilőtte a kapu hosszú oldalát, a labda elemi erővel vágódott a hálóba.

Három perc múlva újra pontos szabadrúgást küldött kapura, ekkor a jobb alsót célozta, de ezt fogta a kapus. A Roma-győzelem végül így is meglett, a 87.-ben Dzeko adott szép gólpasszt El-Shaarawynak, akkora helyzet volt, hogy szinte el sem lehetett hibázni.

A Roma 3-2-re győzött, és továbbra is két pontra van a második Napolitól, ami hétfő este az Atalantát verte 2-1-re. A Juve már bajnok, azt nem érhetik be, a második, egyenes BL-szereplést jelentő helyért csatáznak. A negyedik Inter 10 ponttal van a Roma mögött.

Rovatok