Index Vakbarát Hírportál

Ritkán kap ekkora bombagólt a Chelsea

2016. május 7., szombat 17:58

Hat nap alatt két arcát is megmutatta Guus Hiddink Chelsea-je, hiszen előbb hétfőn 0-2-ről felállva nyerték meg a Leicester Citynek a bajnokságot, majd szombaton kétszer is vezettek, mégis kikaptak a Sunderland ellen, ami így két fordulóval a vége előtt megmenekülhetett a kieséstől.

A Chelsea hamar, már a 14. percben vezetést szerzett, erre válaszolt a tunéziai Vahbí Hazrí egy elképesztően nagy kapáslövéssel.

 

A folytatásban még Nemanja Matic ugyan újra előnyhöz juttatta a vendégeket, de Fabio Borini és Jermaine Defoe góljaival 3 perc alatt fordított, és nagyot lépett előre a Sunderland.

A meccs 95. percében második sárga lappal kiállított John Terrynek ez volt az utolsó megmozdulása a Chelsea-ben, mivel a szezonban már volt piros lapja, ezért automatikus kétmeccses eltiltást kap, így sem a szerdai Liverpool, sem a jövő hétvégi Leicester City elleni bajnokin nem játszhat majd. A 35 éves Terry egyelőre nem közölte, hogy folytatja pályafutását.

Korábban a Manchester United 1-0-ra verte idegenben a Norwichot, ezzel továbbra is 1 pontra van a még BL-induló, vasárnap az Arsenal ellen játszó Manchester Citytől.

Eredmények

Norwich City-Manchester United 0-1

Bournemouth-West Bromwich Albion 1-1

Aston Villa-Newcastle United 0-0

Crystal Palace-Stoke City 2-1

Sunderland-Chelsea 3-2

West Ham United-Swansea City 1-4

Leicester City-Everton 3-1

Rovatok