Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Ez van, ha félünk a sikertől

2016. május 8., vasárnap 11:00

A Darmstadt elleni meccs előtt azt nyilatkozta Dárdai Pál, arra készíti fel a játékosait, hogy élvezzék a találkozót, mert sokan kint lesznek, és búcsúzzanak el a szurkolóktól szépen.

Nem jött össze, mert 60 ezer néző előtt a vendégcsapat fordított, és 2-1-re nyert, amivel egyébként bent is maradt.

„Az okosabb, a küzdőképesebb csapat nyert. Túl kedvesek, túl intelligensek voltunk. Egyszerűen féltünk a sikertől. Eddig védtem a csapatot a szezonban, most már nem tudom. Tőlünk hiányzott egy olyan játékos, mint a másik oldalon Sandro Wagner” - értékelt Dárdai a meccs után.

A Hertha így is indulhat a nemzetközi kupában, de ha hetedik lesz, akkor már a nyáron elkezdi a sorzatot, míg ha hatodik, akkor a főtáblán kapcsolódik be, nem kell selejtezőt játszania.

„Mainzban, az utolsó fordulóban nem hibázhatunk, szeretnék direktben bejutni az Európa Ligába” - ezek már Salomon Kalou szavai voltak. A BL-győztes csatár azt is kifejtette, hogy vezetésüknél nem volt meg bennük a gyilkos ösztön, és hagyták feltámadni az ellenfelet, amit nagyon sajnál.

Hogy Wagner lett a hős, azért is pikáns, mert 2012-től három éven át Berlinben futballozott, és tavaly szerződött az újonc Darmstadthoz. Hat perccel a gólja után egyébként kiállították.

Rovatok