Index Vakbarát Hírportál

Sorsfordító igazolás előtt a ManUnited

2016. május 19., csütörtök 08:21

Hétvégén a spanyol lapok azt írták, a Manchester United elvinné a nyáron a Real Madrid mellőzött sztárját, James Rodriguezt, akit már ki is ajánlottak a spanyolok az angol klubnak: 75 millió euró körüli összeget kérnének érte.

Szerdán az ESPN is megerősítette az értesülést, saját forrásra hivatkozva azt írja, ha James lép, a Manchester United az első számú választása.

A kolumbiai a 2014-es vb után sztárigazolásként érkezett a Madridba a Monacótól, 80 millió euróért. Az első szezonjában alapember volt, még az ősszel is sokat játszott, de Zinedine Zidane érkezése óta csere, a francia edző csak a kisebb meccsekre nevezi kezdőként.

A júliusban 25 éves James a világbajnokságon lett igazán ismert, ő lett a gólkirály, és ő szerezte a torna legszebb gólját is.

A Unitednél megváltó lehetne, mert évek óta keresnek egy irányítani tudó futballistát. Hasonló képességű középpályás nincs a keretben, meghatározó lenne, ha meg tudnák szerezni.

Lassítja az üzletet, hogy még nem tudni biztosan, ki lesz a MU edzője a következő idényben: a jelenlegi tréner, Louis van Gaal, esetleg José Mourinho, vagy a mostani másodedző, Ryan Giggs.

Rovatok