Index Vakbarát Hírportál

Doll tényleg akarja Van der Vaartot

2016. június 4., szombat 13:06

A Ferencváros a Bajnokok Ligája második selejtező fordulójában kapcsolódik majd az idei küzdelmekbe és nem kiemeltként nehéz ellenfelek várnak rá. Még nem alakult ki a csapat következő szezonjának kerete, de erősítési tervek már vannak.

Az egyik ilyen Rafael Van der Vaart, igazi sztár, aki jelenleg Spanyolországban, a Betisnél futballozik, még egyéves szerződés köti a csapatához. De olyan kevés lehetőséget kapott a legutóbbi idényben, hogy szívesen távozna, a Fradi meg szeretné megszerezni. Egyetlen és nagyon komoly érv ez ellen, hogy évi 1,2 millió eurós fizetését szinte lehetetlen kifizetni.

Thomas Doll, a Ferecnváros vezetőedzője azonban nem mondott le róla. Az otthon nyaraló német szakvezető most a Hamburger Abendblattnak adott nyilatkozatában ugyanakkor kifejtette, kell neki a holland.

Nem átlagos szezont zártunk, tizenkét évig vártunk az újabb bajnoki címre. Nagyon domináns futballt alakítottunk ki. Remélem, sikerül feljutnunk a Bajnokok Ligája főtáblájára, ami nagyon nehéz feladatnak ígérkezik. Talán Rafael van der Vaart segíthet. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük

Van der Vaart 109-szer szerepelt eddig a holland válogatottban és 25 gólt szerzett. Korábban az Ajax, majd kétszer a Hamburg, a Real Madrid, a Tottenham futballistája is volt. 2010-ben vb-ezüstérmet szerzett.

Rovatok